Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Δέκα χρόνια Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει τα δέκα χρόνια καριέρας του.
Ο τραγουδιστής κυκλοφορεί μια κασετίνα με τίτλο «ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ Live Tour 10 ΧΡΟΝΙΑ», η οποία περιλαμβάνει όλες τις γνωστές του επιτυχίες. Μάλιστα, σε αυτή την έκδοση θα υπάρχει κα το «Δεν πάει να λέει» που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους θαυμαστές του. Ο Νίκος Βέρτης είναι στα καλύτερά του και το αποδεικνύει όχι μόνο μέσα από αυτή την κυκλοφορία, αλλά και από τις εμφανίσεις του που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Τέλος, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα με την Ελένη Φουρέιρα.Περισσότερα ... »

Αντύπας: Τα πρώρα του βήματα στο τραγούδι

Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι θυμάται ο Αντύπας.
«Μεγάλωσα σε μια γειτονιά που οι άνθρωποι είχαν ανοιχτή πόρτα και ανοιχτή καρδιά. Ανταλλάσαμε εκατό καλημέρες κάθε πρωί και άλλες τόσες καληνύχτες. Ο πατέρας μου, ο Πρόδρομος, καταγόταν από την Καισαρεία. Η μάνα μου, η Όλγα, κατάγεται από την Προύσα της Μικρός Ασίας και γεννήθηκε στη Δράμα. Όμορφα και αλησμόνητα χρόνια. Ο μπαμπάς μου ήταν ανεπανάληπτος. Μέσα στη στοά του Λαϊκού είχε παλαιοπωλείο, Ο καλύτερος έμπορος ήταν. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο από μικρός. Στον Άρη ξεκίνησα στα τσικό. Τότε προπονητής μου ήταν ο Παπουτσόπουλος. Μετά μπήκα στους Ερασιτέχνες. Ο παππούς μου, ο Αντύπας, έπαιζε ούτι στην Τουρκία. Καλά μάλιστα. Η μητέρα μου είχε πάρα πολύ καλή φωνή. Τραγουδούσε στο σπίτι συνέχεια Γιώτα Λύδια, Καίτη Γκρέυ, Πολύ Πάνου. Ο μπαμπάς έλεγε κομμάτια του Πρόδρομου Τσαουσάκη. Στο πάρκο της Κρήτης τραγούδησα εγώ για πρώτη φορά. Γραβιάς και Κρήτης ήταν το πατρικό μου. Μετα παιδιά της γειτονιάς μαζευόμασταν στο πάρκο. Εκεί έλεγα Νταλάρα, Βοσκόπουλο, Καζαντζίδη, Αγγελόπουλο. Ε, μου έλεγαν να γίνω τραγουδιστής. Να πάω να τραγουδήσω σε κέντρο. Πήγα στην "Καλύβα.". Στον Εύοσμο. Με τον Χοντρονάκο μαζί. Εξι μέρες δουλεύαμε τότε και υπήρχε περίπτωση να μείνει ο κόσμος στο μαγαζί δώδεκα ώρες. Μέχρι και μετά το ξημέρωμα κρατούσε το γλέντι. Ακολούθησαν το "Μινουί" στην Καμάρα, το "Αριγκάτο" στην Ιωνία, η παλιά "Remvi". Δυστυχώς δεν έμεινε κανένα μαγαζί θρυλικά κέντρα. Φυσικά ξεκίνησα από τα χαμηλά. Άνοιγα το πρόγραμμα. Μια μέρα ήρθαν σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν η Χαρούλα και ο Πάριος. Να κατέβεις στην Αθήνα, μου είπαν. Ο Κοσμάς ο Μενιδιάτης που είχε τη "Φαντασία" μου έκανε πρόταση. Κατέβηκα. Άσπριζε η πίστα από τις γαρδένιες που πετούσαν. Όταν έβγαινα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Περισσότερα ... »

Μια Ferrari το νέο και εντυπωσιακό απόκτημα του Χρήστου Χολίδη

Ένα από τα μεγαλύτερα του όνειρα πραγματοποίησε ο Χρήστος Χολίδης, αφού πρόσφατα απέκτησε μια εντυπωσιακή Ferrari σε πορτοκαλί χρώμα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν δει να επιβιβάζεται στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο και να κάνει βόλτες στην παραλιακή. Σύμφωνα με το ίδιο πάντα δημοσίευμα, όσοι τον έχουν δει τις τελευταίες μέρες ακόμα και έξω από το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται, κάθεται στο πεζουλάκι και ακόμα και ο ίδιος την καμαρώνει ενώ δεν έκρυβε ότι την προσέχει σαν τα μάτια του. Πώς να μην την προσέχει άλλωστε, αφού η αξία της αγγίζει όσο αυτή τριών διαμερισμάτων. Κάποιοι βέβαια, όπως τους άκουγαν να συζητάνε, έκριναν προκλητικό να κυκλοφορεί σε καιρούς κρίσης με ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο, συμβουλεύοντας τον να το επιστρέψει στο γκαράζ.


Περισσότερα ... »

Θάνος Τζάνης: Ηχογραφεί το νέο του τραγούδι

Ο Θάνος Τζάνης επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι.
«Πάμε γι' άλλα» είναι το τίτλος και αυτό είναι κάτι που τον αντιπροσωπεύει. Μέσα από αυτό το τραγούδι, ο Θάνος Τζάνης δεν αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο στο τραγούδι, αλλά και στην σύνθεση, αφού οι στίχοι και η μουσική είναι δικά του.Περισσότερα ... »