Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Ευρυδίκη: Η πιο δύσκολη στιγμή στη καριέρα της

Η Ευρυδίκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της.
 «Το θυμάμαι σαν τώρα. Ερχόμουν οδικώς στη Θεσσαλονίκη για να εμφανιστούμε στην "Μαύρη Τρύπα" και με πήρε η αδελφή μου και μου είπε ότι πέθανε η γιαγιά μου. Δεν μπορούσα να ακυρώσω την εμφάνιση. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη, τραγούδησα, δεν είπα τίποτα στον κόσμο, παρά μόνο στο τελευταίο τραγούδι. Ήταν όμως λες και το κατάλαβαν ότι κάτι είχα και ήταν τόσο υπέροχο το κοινό εκείνο το βράδυ. Και όταν το είπα στο τέλος της βραδιάς ήταν σαν να γίναμε όλοι μια μεγάλη αγκαλιά και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη έχοντας πάρει πάρα πολύ ενέργεια, θετικές σκέψεις και πολύ αγάπη και την επόμενη μέρα ταξίδεψα στην Κύπρο για το τελευταίο αντίο της γιαγιάς. Ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο. Ήταν σαν να αποχαιρετούσαμε όλοι μαζί τη γιαγιά μου εκείνο το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.
Περισσότερα ... »

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Δεν ονειρευόµουν ποτέ να γίνω ροκ σταρ»

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας δεν χρειάζεται συστάσεις. Τι όνειρα είχε όμως πριν γίνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα;
Στην ερώτηση πάντως αν μικρός είχε ονειρευτεί να γίνει ροκ σταρ, ο ίδιος απαντά: ««Όχι, ροκ σταρ δεν ονειρευόµουν ποτέ να γίνω, γιατί πίστευα ότι δεν γίνεται να γίνω (σ. σ.: γελάει)»...
Έγινες κάτι πολύ κοντινό, όµως, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδοµένα.
«Αυτό που ονειρευόµουν όταν άρχισα να γρατζουνάω την κιθάρα ήταν να µπορέσω να παίζω µε µπάντες, να βγάζουµε τραγούδια, να µπορούµε να τα ηχογραφούµε στο στούντιο, είχα όνειρα που είχαν να κάνουν µε την παραγωγική διαδικασία. Μετά, όταν ήρθαν αυτά τα φαινόµενα, φρίκαρα για αρκετά χρόνια, από το 1998-99 και µετά άρχισα να ισιώνω. ∆εν µπορούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό, γιατί αυτό µε τους Πυξ Λαξ ήταν πολύ έντονο».
Πηγή: Real

Περισσότερα ... »

Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Άννα Βίσση: «Έχω φανερωθεί με σχέση μου και μετάνιωσα»

Για το αν ο έρωτας είναι ένοχος όταν είναι δημοφιλής αλλά και αν έχει χαλάσει σχέση της εξαιτίας της δημοσιότητας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Άννα Βίσση.
Είναι ένοχος ο έρωτας όταν είναι κάποιος δημοφιλής;
«Καθόλου. Απλώς σε αναγκάζουν τις περισσότερες φορές να μην έχεις τη χαρά να τον ζήσεις. Τον κρύβεις, για να μην αναλωθεί και για να μη νιώσεις εσύ ένοχη που ερωτεύτηκες»
Έχουν χαλάσει τα δημοσιεύματα κάποια σχέση σας; «Δεν την έχουν χαλάσει. Την έχουν, όμως, δυσκολέψει»
Κρυφτούλι έχετε παίξει; «Βέβαια. Επίσης έχω φανερωθεί και μετάνιωσα που το έκανα. Μου τη σπάει όλο αυτό. Δεν με νοιάζει για την καριέρα μου. Νοιάζομαι για εμένα στα μάτια του συντρόφου μου», λέει στο Εγώ.


Περισσότερα ... »

Χρήστος Δάντης: Ξανά στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.

Τελειωμό δεν έχει η δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε δύο πρώην συζύγους, τον Χρήστο Δάντη και τη σπίτι οι οποίοι συνεχίζουν να διασταυρώνουν στις αίθουσες του Μονομελούς Πρωτοδικείου τα ξίφη τους για το σπίτι που είχαν αποκτήσει από κοινού τον καιρό του γάμου τους.
Σύμφωνα με τη real, πρωτόδικα ο Χρήστος Δάντης, όπως είχε αποφανθεί το δικαστήριο, έπρεπε να καταβάλει στη Φλώρα Θεοδώρα τη μισή αξία του σπιτιού, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ. Πρόσφατα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χρήστος Δάντης κατέθεσε αίτηση ανακοπής της απόφασης επικαλούμενος την οικονομική κρίση, η οποία όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο. «Το δικαστήριο οριστικοποίησε την επιβεβαίωση των δικαίων της κυρίας Θεοδώρου» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας. Όπως δείχνουν τα πράγματα, η όλη διαμάχη δεν πρόκειται να φτάσει στο τέλος της αν ο γνωστός τραγουδοποιός δεν δώσει τα χρήματα στην πρώην σύζυγό του με την οποία έχουν χωρίσει οριστικά και αμετάκλητα εδώ και πέντε χρόνια.

Περισσότερα ... »