Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Άντζελα Δημητρίου: «Έμπλεξα με τον τζόγο, παρασύρθηκα…»

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για το μεγαλύτερο λάθος της, το γεγονός ότι έμπλεξε με τον τζόγο.
Ποιο ήταν το κυριότερο;
Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα.
Έχασες το σπίτι σου στον τζόγο;
Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι' αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο... Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω.

Περισσότερα ... »

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Με ενδιαφέρει όσοι φεύγουν από τα live να είναι γεμάτοι συναισθήματα»

Το τραγούδι δίνει ελπίδα στο όνειρο, όπως λέει, αλλά και η Ελένη Τσαλιγοπούλου δεν αφήνει τις συναυλίες της απροετοίμαστες.
«Λόγω της κρίσης δεν θέλω να παρουσιάζω ένα αφελές πρόγραμμα. Προσέχω τι θα πω, δεν θέλω να φαίνομαι ότι δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει γύρω μου, δίπλα μου, στην πατρίδα μου. Άλλωστε παρουσιάζω ένα πρόγραμμα με αρχή, μέση και τέλος. Δεν είμαι μόνο διασκεδάστρια. Υπάρχει το διονυσιακό κομμάτι. Να θυμηθούμε πώς ήταν παλιά. Με ενδιαφέρει όσοι φεύγουν από τα live να είναι γεμάτοι συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να χειροκροτούν κάθε τρία λεπτά».


Περισσότερα ... »

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Βαλάντης: «Δεν είναι εύκολο να τραγουδάς κάθε μέρα το ίδιο τραγούδι…»

Αν αύριο κάποιο από τα παιδιά του Βαλάντη θελήσει να γίνει τραγουδιστής ποια θα είναι η στάση του;
«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που δεν μου στάθηκαν ποτέ εμπόδιο σε τίποτα στην πορεία που διάλεξα ως τραγουδιστής και το ίδιο θα ακολουθήσω κι εγώ. Η μόνη συμβουλή που θα δώσω στα παιδιά μου αν θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά μου είναι να κοιτάξουν να το κάνουν σαν χόμπυ γιατί ο καλλιτέχνης είναι έμπνευση και σαν έμπνευση δεν μπορεί να υπάρχει κάθε μέρα και ώρα. Δεν είναι εύκολο να τραγουδάς κάθε μέρα το ίδιο τραγούδι με το ίδιο συναίσθημα, θα πρέπει να υποκρίνεσαι ή να είσαι αδιάφορος και να το κάνεις για να πάρεις τα λεφτά σου. Εμένα προσωπικά με κουράζει πολύ αυτό. Αν είναι πραγματικά το επάγγελμά σου όμως πρέπει να το κάνεις»


Περισσότερα ... »

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Ήταν η δυσκολότερη περίοδος που πέρασα»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον ίδιο τον εαυτό της.
Το «τι θα πει ο κόσμος» έπαιξε ρόλο στο μεγάλωμα σας;
«Βέβαια. Δεν θα πάψω ποτέ να είμαι το επαρχιωτοκόριτσο. Το έχω αυτό μέσα μου».
 Αυτό τι σημαίνει;
«Ότι έχω και καλά και άσχημα στοιχεία μέσα μου. Για πολλά χρόνια, για παράδειγμα, ήμουν ενοχική. Έπρεπε να αναλυθώ για να συνεχίσω τη ζωή μου αληθινά. Το παν στην ψυχανάλυση είναι η αποδοχή. Να αποδεχτείς τον εαυτό σου έτσι όπως είναι. Όταν το καταφέρεις, αποδέχεσαι τους πάντες γύρω σου».
 Υπήρξαν διαστήματα που παραμελήσατε τον εαυτό σας;
Βέβαια Δεν με ενδιέφερε καθόλου η προσωπική μου ζωή, αλλά αποκλειστικά η επαγγελματική. Άφησα την Ελένη πίσω μου και κοιτούσα μόνο την Τσαλιγοπούλου. Ήταν η δυσκολότερη περίοδος που πέρασα. Έπαιξε ρόλο και το θάρρος και το θράσος της νιότης μου. Θεωρούσα ότι οι καλύτερες στιγμές ήταν εκείνες που ήμουν πάνω στη σκηνή. Σαφώς είμαι καλύτερη εκεί απ’ ό,τι είμαι ως γυναίκα, ως σύζυγος και μάνα», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».


Περισσότερα ... »