Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Αναστασιάδης: «Στην Αθήνα νιώθω μόνος»

Ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξή του μίλησε για τις στιγμές μοναξιάς του στην Αθήνα αλλά και για τις φορές που υπήρξε ανειλικρινής.
Σας είχα για μοναχικό άνθρωπο.
«Στην Αθήνα νιώθω μόνος. Τις περισσότερες ώρες είμαι στο σπίτι με την κιθάρα μου. Μόλις αρχίζει να καλοκαιριάζει όμως, φεύγω!».
Έχετε υπάρξει ανειλικρινής στη ζωή σας;
«Αρκετές φορές. Γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να προκαλέσω ένα μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε πράγματα που δικαιούνται οι άλλοι να γνωρίζουν, είμαι απόλυτα ειλικρινής. Αν θεωρήσω ότι μπορεί η αλήθεια να κάνει κακό σε κάποιον, τότε την αποφεύγω».
Υπάρχουν άνθρωποι που κοιτάζονται στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Το έχετε ζήσει;
 «Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο. Αν σου συμβεί αυτό, πρέπει να κολλήσεις μία κάρτα ψυχιάτρου πάνω στο τραπέζι και να τον καλέσεις αμέσως!»
Εσείς τον έχετε καλέσει;
Ναι. Αλλά για άλλους λόγους. Όχι επειδή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου.
Το τι θα πουν οι άλλοι σας απασχόλησε ποτέ;
«Όταν ήμουν μικρός, στην Κατερίνη, πολύ. Δεν ήθελα να απογοητεύσω ή να πληγώσω τους γονείς μου. Έκανα τα πάντα κρυφά. Για παράδειγμα, η γιαγιά μου ήξερε ότι καλό παιδί είναι μόνο εκείνο που στο σχολείο παίρνει είκοσι ή δεκαεννιά. Εγώ δεν μπορούσα να της αλλάξω το μυαλό. Κάθε φορά που γυρνούσα σπίτι με τριάρια, της έλεγα ότι έγραψα είκοσι. "Μπράβο, αγόρι μου. Τι καλό παιδί είσαι εσύ", μου απαντούσε».

Περισσότερα ... »

Για αποπεράτωση ναού θα τραγουδήσει η Άννα Βίσση στον Καναδά

Θα τραγουδήσει για να χτιστεί ο γυναικωνίτης μιας εκκλησίας πέρα από τον Ατλαντικό.
Στις 17 Οκτωβρίου η Άννα Βίσση θα βρεθεί στην περιοχή Μάρκχαμ, στο Οντάριο του Καναδά, προσκεκλημένη της εκεί ελληνορθόδοξης κοινότητας των Αγίων Παντελεήμονος, Αννης και Παρασκευής, που κάθε χρόνο διοργανώνει φιλανθρωπικό γκαλά με σκοπό την εξεύρεση χρημάτων για την αποπεράτωση του ναού. Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση να εμφανιστεί στο φετινό 25ο γκαλά που διοργανώνει η εν λόγω κοινότητα και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των Ελλήνων της συγκεκριμένης περιοχής αλλά και εκείνων που ζουν σε κοντινές πόλεις στον Καναδά.

Περισσότερα ... »

Ο θαυμαστής που έκανε την Gaga να κλάψει επί σκηνής

Η Lady Gaga έβαλε τα κλάματα επί σκηνής! Ποιος ήταν ο θαυμαστής που την έκανε να συγκινηθεί τόσο πολύ;
Η τραγουδίστρια βρισκόταν στην σκηνή όταν κάποια στιγμή ένας θαυμαστής της, της πέταξε έναν ροζ ιππόκαμπο με ένα σημείωμα πάνω. Εκείνη το πήρε και άρχισε να το διαβάζει. Μεταξύ άλλων το σημείωμα έγραφε: «Δεν με ξέρεις αλλά εσύ με έχεις βοηθήσει να σώσω την ζωή μου. Έχω πέσει θύμα bullying, έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα και από σένα βρήκα το θάρρος να το αντιμετωπίσω και να προχωρήσω, να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα να προχωρήσω στην ζωή μου. Ήσουν η έμπνευσή μου και να που τώρα βρίσκομαι εδώ και παρακολουθώ live το είδωλό μου για πρώτη φορά. Δεν με ξέρεις αλλά δεν έχει σημασία. Για μένα είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στην γη. Ονειρεύομαι να σε γνωρίσω και να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου. Να σε γνωρίσω και να σου πω πόσο με έχεις βοηθήσει. Ακόμα και αν δεν σε γνωρίσω, είμαι ευτυχισμένος που υπάρχεις και που σε βλέπω.»
Η Lady Gaga διάβασε όλο το σημείωμα και σε κάθε πρόταση σχεδόν, έκλαιγε. Όταν τελείωσε ρώτησε το κοινό: «Ποιος είσαι;» Το επανέλαβε κάποιες φορές και τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του. Του είπε έπειτα ότι τον περιμένει στα παρασκήνια μετά το σόου. «Έχω περάσει κι εγώ πολύ δύσκολα και σε καταλαβαίνω αλλά να γνωρίζεις ότι δεν ήμουν εγώ αυτή που σε βοήθησε να σταθείς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, πάντα το είχες μέσα σου. Σε περιμένω μετά το σόου. Αγαπημένα μου τερατάκια τελικά πάντα με καταφέρνετε να κλάψω» είπε στο τέλος η Lady Gaga.Περισσότερα ... »

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αντύπας και γιος μαζί στην πίστα

Ο Αντύπας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πίστα.
Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου έχει πρεμιέρα στον Βοτανικό μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο. Βέβαια, στο πλευρό του Αντύπα για βρίσκεται για άλλη μια φορά ο γιος του Πρόδρομος, ο οποίος αποφάσισε ν' ασχοληθεί με το τραγούδι. Ο Πρόδρομος βρισκόταν και πέρυσι στο νυχτερινό κέντρο όπου έκανε το ντεμπούτο του στο τραγούδι. To σχήμα ολοκληρώνεται με την Ελεάνα Παπαϊωάννου και τους Kings. Όσον αφορά τον Πρόδρομο, πρόσφατα κυκλοφόρησε σε διασκευή το "Μην της το πεις" του Κώστα Τουρνά.


Περισσότερα ... »